Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad vidim facu, sve mi bude jasno!
kakvi idioti
Ovo je samopromocije i traženja priznanja od drugih. Dojenje je inače intimna stvar i mame se najčešće malo pokriju ako doje u javnosti, a ovaj maksuzije uslikao i objavio.
Gdje ide ovaj svijet
To much..iskreno.Eww
@Nike Ova slika bar meni spada u rubriku "no comment"
sigurno je i on starog dojio. .
Svaka čast, ljudino! Kod nas, čim se dijete rodi, doktori odmah ili nakon par dana dojenja hoće flašicu u usta da mu zguraju, fol hranjivija. Toliko žena odustane od dojenja jer povjeruju da "nemaju mlijeka", ili da im "mlijeko nije kvalitetno" da je to poraz medicinske struke. Evo, da kažem, mlijeka ne može nestati sve dok dijete doji i ne može mlijeko iz majčinih grudi biti nekvalitetno! Kome trebaju pojašnjenja, imaju knjige, imaju biblioteke, a ima i gugl.
@pegazus. U pravu si donekle, iako ne za to da doktori zele da djeca piju iz flasice, nego bas obratno. A sto se tice majki koje nece, ili ne mogu, ni tu nisu stvati crno-bijele. Naime, zene vrlo cesto obole od mastitisa pracenog visokom temp. Tada se beba mora dohranjivati, a teski i dugotrajni mastitisi uticu na odluku majke
@Rasap ludosti Paša moj solidni, znaš li kako se mastitis liječi? Masažom, hladnim oblogama i dojenjem!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Vidis da je neki napacenko, gle mu tetovaze, mama u srcu sta li..koji klinac. Garant je i vlastito ime istetovirao na nekom drugom dijelu tijela
Degutantno
Balkanci nemaju pravovnikakvih prigovora. Tolko su pubijali zena i djece u posljednjih sto godina. Ali izgleda strasnije od toga je ova dlakava mljecna sisa
prirodnije je da je kitu stavio bebi u usta. zar nije?
Hajd kontam kakvu je poruku htio poslati, ali neprirodno je...
neprirodno je uopste dojiti na umjetnu bradavicu i neprirodno je roditi na carski rez i neprirodno je vakcinisati djecu pa sta?
@Aristotle Ja samo tvrdim da je nepriridno, ali neka radi ko šta hoće... i ti podoji svoju djecu ako hoćeš. Niko ti ne brani.
odvratno............odvratno