Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najgori poklon je relativan pojam. Flasica vode u africi vrijednija je od svakog mobitela. Jakna na hladnijim predjelima zemlje vrijednija je od svakog auta.
Bolje auto od jakne.. ima grijanje a mozes pobjeci u toplije predjele..
@caki1995 ovo je ništa kako sam se ja glavici luka obradovao 93 pa da je to bilo snimiti
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nista cudno obicna djecija radost ja sam za vrijeme srpsko-cetnicke agresije na BiH za 4 godien rata pojeo samo jednu cokoladu i evo sad kao odrsala osoba nista mi nefali pozdrav iz Osla.
a pita od rize ?
@Talenat I ja isto jaro moj...
EXTRA!!!
Besposlen pop i kobile krsti...
Od 9500 komentara, 9400 vezano za mamu :-)
Mama ko metak
Svaka cast, ovako se djeca uce vrijednostima. Bravo za tatu.
Kad klix stavi video bez da su imalo bacili researcha, dijete obozava banane i namjerno su joj dali bananu radi reakcije. Curica je med medeni
Duša draga....
...dobra mama...
Ovako smo se žena i ja našalili sa kćerkom, kupili joj čarape za rođendan. Ali nije se bunila. Poslije smo joj dali pravi poklon. :)
😍😍😍
@SRBIH šta će mi banane? Hoću sjemenke