Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo hrabro baba
da je nama u sigurosnoj agenciji jednu ovakvu baku...nego uhljebili ovakve kao ovaj sto ju je pokusao opljackati...
Engleska Fata Orlovic
Hahahahaha sto ti ga Klixovic uvalise, svaka cast raja de bolan idi pokrij se dekom i zamisli da si kornjaca, sta se ti ufatio Fate, hos da i tebi hebe majku majcinu
Baka ne otkucava. Pošaljite joj inspekciju.... ma nece u Evropi....jok
Jadan Bezkucnik kojeg je tukla.
Ima jedna Nana na čaršiji prodaje tespihe, neku večer je olešila onog Roma na kolicima. A on uvjek ima pištolj i niko mu ne smije ništa. Policija ga ne da.
U sustini bakica ga je ometala, sreca njena pa pljackas nije bio mnogo nasilan.
neki fini lopov, nije htio da udari staricu. A da ju je promasio ubio bi je... Helem starica po stare dane ne da coika da je posteno opljacka..
nece vise doci
Ne bih savjetovala starijim ljudima da se biju sa provalnicima. Da je ovaj čovjek imao tu namjeru, hrabra bakica bi sada umjesto u novinama bila dva metra pod zemljom. Valjda zato i služe nadzorne kamere da se niko ne mora tući sa provanlicima.
Supu će joj donijeti ipak nana u zatvor. Mama je na poslu.
"Pretukla", kako da ne... bas ste smijesni sa naslovima. hahahah
koju je nagradu dobila nista ne kontam ima 80 godina, idi uzivaj u zivotu, negdje po banjama i setaj po prirodi, kapitalizam mrtvi iako je u penziji u glavi joj da mora nesto raditi
@fbUser1588754069 možda hoće da radi. Neki ne mogu čitav da sjedti ili šetati
Da..i?
bravo babac 😎💪
Bako u V.B. možeš biti hrabra ali na istočnom dijelu globusa bi po tebe došao pokop.
kakav jado
ovo je bilo prosle godine