Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ia 10 feninga nisam naso ima par decenia
Debelo se pronalazac razmisljao sta da radi. Slike nasao u kontejneru na odmoristu autoputa kraj Nirnberga a predao ih policiji u Kelnu. To je vise od 400 km udaljenosti. Znaci da se par sati premisljao.
mozda je putovao, uzeo slike pa ih sa sobom ponio i vratio se odakle je dosao. i poslije toga se raspitao i saznao njihovu vrijednost pa predao policiji. prije nego sto pocnes srat razmisli.
Pitajte Dodika, mozda ih je on zaboravio.
Lijeva slika isto kao neki reper
Italijani su se i onda dobro šalili izgleda a Nizozemci ko i danas nekako blago distancirani a srdačni.
Ovo nesto pokusavaju na onaj fazon kad saudijski idiot princ kupi sliku za 450 mil dolara kao slucajno je nasli na tavanu jedina originalna.. Lik dade pare na kraju kad ju je htio izliziti u Luvru francuti odbili kaze izlazemo samo ono sto je autenticno i vjerodostojno a to tvoje je obicna krpa E sad i ovi cekaju zrtvu..
Našao je i dvije levhe ali je njih ubacio u kontejner!
Ako je ova lijeva iz 17. stoljeca ja sam rodjen prije nove ere.
Nikad ovo ne bih okačio na zid. Ali zato bih odložio na bankovni racun
Pravac u zalagaonicu i uzet lovu...
Ja sam vlasnik, hvala vam što ste mi ih našli.