Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel ovo stara od vedrana puljica?
Eto to je kad sve štima u zemlji i kad nema problema. Žena ode i orgija. Da se ona sekira oko nacionalne sigurnosti nebi se ona jebavala sa više stotina muškaraca.
Dobra mama, dobra mama mm.. heh
A nek me dere ko god zeli Krst nosim a ustima k u r ac prosim nek me guzi ko god zeli srbikinja sam da podelim.
podsecame na Jelavicu BILJANU PLAVSIC ZASTO JELAVICA ZATO STO NEMOZE IMATI DJECE A J E BE SE KAO STUKA
nedaju Jeli to sarajevu opada popularnost, pa se na ovu furku Ginisa nabacuju posjete i klikovi i ostali bakraći. fino fino hajmo svi na www.GUINNESS.com
MA starka se klamfaaaa! Tako im Hebu sigurnost. u Gu?zu hahahaha pa malo promjene hahahah!
NIKO TO NE RADI BOLJE OD MENE . RAJKA RADODAJKA
Troprsti retardi bi mogli znati da ovoj zeni ako zele nesto napisati morali bi to uciniti na drugom mijestu i svakako na drugi nacin . Pisi bre na srpski da te ceo svet razumije .
(s)jeb..ala kompletnu drzavu
U kakvom svijetu mi zivimo kad je rospija odgovorna za nabavku nuklearnih podmornica. Ne trebamo ni nagadjati kako je dosla do tog polozaja.
Moja stara se karala za feta sir i koju cigaru iskljucivo sa stranim osobljem. BIH4EVER!!!
haha, voli torpeda ocigledno ;)
@nedaju koji si ti hajvan,pa mi ko nemamo pametnija posla nego postat za ginisa,ja g.ovana BIH4EVER
Za GUINNESS 2.000.000 komentara Molimo sve forumase da nam se pridruze i pomognu nam u ovom velikom i herojskom poduhvatu. Dodjite na temu: viewtopic.php?f=2&t=68344 Svaki dan ostavite po par postova, ne mora nista konkretno, dovoljna je jedna recenica, slovo, smajli, slika, clip, bilo sta. Ako se svi udruzimo, imamo sanse. Dodjite i podrzite nas! Hvala unaprijed!