Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja ne vidim macku
ja kakva glupost u pm.. ispade ja pesimista jer vidim kako su gradjene stepenice i da zbog takvog stila gradnje mogu da zakljucim da macka silazi niz stepenice. ispade ja pesimista.. ovaj klix bolje da da otkaz n3kim novinarima, krindz mrtvi
Ovo nije ker ovo je ćuko.
Nije poenta da se detaljno analizira slika jer ako se to uradi, jasno je da macka silazi niz stepenice zbog debljine gazista. Medjutim, poenta je kako ce mozak reagovati na prvu, ja sam na prvu vidio macku kako se penje prema meni. :)
Koju mačku?
meni se malo penje pa malo silazi il sam sizofren il je normalno u zivotu da si nekad optimista a nekad pesmista...
Zasto bi macka silazila u rikverc
Iako liči na glupost ovdje ima istine...mačka kad uzlazi je opuštena sa kad silazi je strašna slika...mnogo govori o tome kako život provodimo, opušteno ili u strahu...il je to il ja nemam pojma šta pričam 😅
Nazovite me pesimistom ali ja na ovo gledam kao na jedno obicno sranje😁
Vidi se debljina gazišta , što je očito da silazi niz stepenice. to se vidi iz prvog pogleda.
moze bit i jedno i drugo, bas je ovo mjerodavno, eto u prvi mah mi djeluje da se penje a u stvarnosti nema pesimisticnijeg lika.
Penje se , heheeeeeee
Ako ste dovoljno obrazovani, možete odmah zaključiti da mačka silazi niz stepenice.
Ide lijevo od psa
U kojem redu?
Vidim samo lošu fotokvalitetu