Šta vi vidite?
400

Optička iluzija mačke na stepenicama može otkriti jeste li pesimista ili optimista

N. O.
Foto: Pinterest
Foto: Pinterest
Optička iluzija koja prikazuje mačku na stepenicama mogla bi otkriti više o vašoj pravoj ličnosti, tvrdi test. Iluzija traži od posmatrača da pogledaju u kom pravcu životinja putuje i tvrdi da to govori nešto važno o vama.

Fotografija u sivim tonovima koju dijeli The Minds Journal prikazuje mačku na stepenicama.

U zavisnosti od toga kako vidite mačku dok hoda, to otkriva vaš pristup životu, tvrdi se. Za oba gledišta se kaže da imaju definitivno značenje.

Ako ste vidjeli mačku dok se penje uz stepenice, velike su šanse da imate optimističan pogled na život.

"Vidite potencijal i vidite rast gde god da pogledate", kaže se u članku predstavljenom u časopisu The Minds Journal.

"Vaš um je istreniran da gleda na koje načine se možete uzdignuti više u životu, pa s obzirom na situaciju u kojoj imate izbor da se podignete više od drugih ili padnete na njihov nivo, vi biste neizbježno bili bolja osoba", navodi se.

"Postoje jasni znaci ambicije u vama i niko vas, osim vas samih, ne može spriječiti da napredujete više u životu", ističu u magazinu.

Ako ste vidjeli mačku kako silazi niz stepenice, imate ličnost koja je pesimistična i skeptična.

"Možda je to zasnovano na vašim životnim iskustvima ili samo zbog vrste ljudi koje ste možda sreli koji su nagnuli vaš pogled na život na negativnu stranu", kaže se u članku.

U međuvremenu, optička iluzija ostavlja ljude zbunjenim i "dezorijentiranim" s korisnicima Facebooka potpuno podijeljenim oko onoga što je prikazano na slici.