Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najljepse ime na cijelom dunjajluku... Muhammed...
Jack? rly? da nije Dzek? :D
Istrazivanje je na svjetskoj razini, nema s nama nikakve veze pa se zato ne lozite bezveze
Na svjetskoj razini, ali bez Kine, Indije i jugoistočne Azije. Da su i to uvrstili, Oliver, Jack i Noah ne bi bili ni u prvih 100.
wtf? Jack , Noah , Muhamed jel ovo istrazivanje vezano za BiH?
Muhamed, užas
Ljubomora mi te pojela kurvo :)
Muhamed Lee, najpopularnije ime i prezime :)
Prva stvar, Krscanstvo i Islam ratuju odkad je Islam izmisljen, u tim silnim ratovima podjednako su napadali Muslimani kao i Krscani. Jedini razlog zbog kojeg je zapad danas glavni je jer je Islamska civilizacija stagnirala u jednom trenutku dok zapad nije, samim tim su dobili prednost. Sto se tice terora, to jest problem unutar Islama koji bi Muslimani trebali sami rijesiti a ne se praviti da ne postoji. Zapad svakako nije pomogao Bliskom Istoku, ali nisu ni domaci politicari, radikalni Islam je koristen kao alat od strane Amera, Turaka i Arapa da bi uklonili svaku sekularnu vladu na Bliskom Istoku i zamjenili je sa extremistickom koju lako mogu kontrolisati.... A ako pogledas koje su drzave najvise pobile ljudi na Bliskom istoku onda ces primjetiti da su to Arabske zemlje i Turska tj. Muslimani......... Nije zapad kriv sto je Islamska civilizacija zaostala, a cim se desi takva situacija, zloupotrebljavanje je garancija......
WTF