Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
New Delhi i Shanghai imaju dosta sličnosti sa BiH. Peksinluk pa hajd...
Hajd' ovo za New Delhi je istina, katastrofa brate... Ali sto Sangaj? mozda je do neke tvoje fobije od cucavca, ali ja ne vidim bas puno tragova "peksinluka", ustvari, puno je cisce od onog japanskog(cucavca, naravno), a to mi je vec malo cudno... o_O
Ja ne znam ko od vas zivi ili ima kucu ili rodjaka na selu, ili voli ici u sumu i robolov, ali vjerujte najsladje je ga odraditi u onoj seoskoj drvenoj cenifi, s onim domacim prirodnim mirisom stale oko tebe, i poneses kantu vode i obrises se ko covjek, bez papira, bez ekstra vode, sve ekoloski, a okolo tebe dok seres ona idila cujes crvcke i ptice i lisce sto sumi na vjetru predvecer. Ili u sumi ili kraj rijeke kad si pa prigusti, pa onda malo liscem malo vodom iz potoka ili rijeke se operes moj brate. Pa meraka u veceri rane covjece, prosto jedva cekas kad ces srati.
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
Dobrodošli u Čenife širom svijeta :)
dobio sam napad epilepsije nakon sto vidjeh ovaj clanak