Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Historijski dan za Ameriku i Kubu, ali možda je danas i historijski dan za tebe! Provjerite brzo vlastiti nivo kompetencija za posao na budžetu u institucijama BiH, RS, FBiH i svih kantona. http://www.test.drzava.ba/
Za nekoliko godina Obame ce se sjecati kao jednog od najvaznijih predsjednika SAD-a koji je radio na mnogim stvarima koje su od znacaja za SAD (reforma zdravstva, odnosi s Iranom, odnosi s Kubom, spas americke ekonomije nakon krize iz 2008. i dostizanje nivoa apsolutne zaposlenosti tj kad je stopa nezaposlensti ispod 5%, spas GM itd)
@jokashmokash u godini kada je dobio nobelovu nagradu Obama je povukao 90% vojske iz Afganistana i Iraka, naredio postepeno zatvaranje Gvantanama, a ovo prvo dvoje je vise nego dovoljno za nobelovu samo je stvar sto je nakon toga bio prinudjen da povuce par poteza koji su bacili sjenu na tu nagradu, naravno oni koji su dodjeljivali nisu znali kakve ce poteze povlaciti u buducnosti. Osim toga, moj komentar je bio za stvari koje su bitne iz americke perspektive!
@jokashmokash To je sve tako ako se uzme zdravo za gotovo argument da je on poceo rat, a o tome se moze danim raspravljati sa argumentima za i protiv. Osim toga, on je pobjedio na izborima 2008, ali je zvanican mandat poceo 2009, a vec krajem 2007. je poceo pad svjetske ekonomije koji je zapoceo krizom u SAD-u koja je plod vladavnine prethodne administracije (Buseve). Drugim rijecima, Obama je naslijedio vrlo tesku i nezavidnu situaciju. A to oko ratova u Siriji, Libiji i dr to je zasebna tema
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovo se zove savrsen PR i manipulacija!
Ja baš krenuo da napišem kako ovi članci o Obaminoj posjeti Kubi imaju malo komentara jer su teoretičari zavjera zbunjeni istinski prijateljskim potezima odlazećeg predsjednika kad evo Husnije da nas podsjeti kako je ovo sve PR i manipulacija.
@Onaj mali Da i bezbeli iza sve stoje Masoni, Cionisti, vanzemanljci i ko zna ko sve ne. :D
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Covjek samo razleda novo mjesto koje ce iskoristavati...
@xxlenaxx Ne znam,zbog obaveza nisam cak ni vidio koliko ima ljudi. :) Vise ti znas o tome nego ja. :D
@xxlenaxx Hehe A kad su pitanju zene,sasvim siguran sam da bih bio odlican vodič,turisticki. 😊
PRIKAŽI ODGOVORE (19)
slika govori : sta mislis jel na stolu burek il cevapi ??