Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
meni vise lici na vajtu
pravi obama vise lici na majmuna, ili mi se cini zbog supruge mu?? Ovaj ima blago i pitomo lice, malkice samo slici.
PA obama nije ozenio buhlu ...kraj ovog je bulaa ...
\"Tako je muslimanu iz Indonezije, Ilhamu Anasu,......\" koji kretenski novinar cuj muslimanu iz Indonezije hahahaha, to je isto kao da se kaze \"katoliku iz Vatikana\", Indonezija je kretenu jedan novinarski najveca muslimanska drzava ima li potrebe da se naglasava vjerska pripadnost doticnog gospodina koji uistinu lici na Obamu.
A nije mu smetalo to sto je postao poznat na osnovu tudjeg imidza. Sto je ubirao lovu na to, i sad kad ga stizu negativne strane odjednom ima strah..
pa meni nema nista draze nego citati ove komentare na sa-x.com...pa mi smo takvi ljudi da uvijek neku kontru moramo udarit...i onda krene rasprava....ko je je upravu......
Samo ne znam zasto nije napisano indonezanin...nego musliman....ko to najbitnije. A fakat lice....e sad oce li se neka budala zaletiti na covjeka, ko ce ga znati. Nije mu lako svakako.
Malo liče, ali ništa specijalno.
nek odrade DNK, pa ce bit sve jasno, kontam da je Huseinov staro saro malo, pa Obama i jest jedno vrijeme djetinjstva proveo u Indoneziji
Hahahaha, fakat isti su, hahahaha!
Fakat lice! Moj Ilhame ne idi nigdje. Smlav´će te braća misleći da si Obama! :) Jazuk je glavu izgubiti zbog ćafira makar se i Obama zvao!
.ebo ovaj posao, pogotovo ako ga po indoneziji i njoj slicnim zemljama radis...
ne vrijedjam ga ... napiso sam istinu .. il je bio sarkastican il je idiot totalni ... sta je od to dvoje , ne zanime me
xy. glupsone, nije napisano da je identican vec da lici. znas li koja je razlika izmedju te 2 rijeci? ima jedna dobra koja tebe opisuje rdjavom qurtzu i dlake smetaju :)))
mozda je corav, nemoj vrijedjati covjeka beze:)