Banka mu prebacila 6,4 miliona eura
4
Novozelanđanin greškom postao milioner
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
čekaj, ne kontam...banka pogrijesila a njega terete da je on kriv? Pa jarane moj sjetite se one Tike tike tačke nema više vraćke.... NIJE ON KRIV APSOLUTNO!
mogu li ja kako na kladionmici joju dobiti greškom ??? od suneta ništa dobio nisam , ko me je prokleo da bog da im\'o pa nem\'o !
Tako su mom amidži umjesto 10 000 KM stavili 100 000 KM i on im reko da su pogrijesili :D , posten covjek
Kod nas tako r.eisu prebace greskom par miliona, pa nikom nista
da hoce takvu gresku meni napraviti
prvo nije greskom nego je imao nekog svog u banci, a kinezi su maheri za to. drugo sto je bjezo koji k, trebo je odma pocet lezat do sad bi bio slobodan jer ga cekaju 3,8 mil. trece imal koja dobra pi.c.ka da radi u banci da se upoznamo jer sam i ja potencijalni milioner al od nje sve zavisi :)
Tako i treba, uzmi lovu i bjezi. Ko ih yebe. Ne vracaju ni banke ono sto su pokrale, pa sto bi on vratio?