Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prije \"nekoliko dana\"... ja se sjecam da ima i 2 mjeseca...
\"ušla u tamo\" pa do kad više ??
Zali se Google-u jer im prevoditelj pravi gramaticke greske.
nemate pametnija posla nego kopirati http://englishrussia.com/ gori ste od Avaza
tehnologija ko u kenozoiku,bolja kotlovnica u mojoj skoli..:)
ma ja bih nju opalio kod one kamere u smrdušu donju, jeba je isus, sprčija bi je dok ne umria, jer me ne bi niko vidija, ha ja.
heheh pa ovo je zatvoreno sigurno sa raspadom sovjetskog saveza..... da ova fabrika ista znac nebi ni macka mogla uci a ne stranac!!! Smijesno! i da je usla a da je vazno, do sad bi je neka sluzba ala KGB otela i ..ebala joj znanje :)))))))))))
i poslije ovog incidenta, novinarki Lani je usao tamo gdje nije smio.
ona slika staro gvozdze i napustene fabrike, nije rusima milo sto slika propalu drzavu.
sto se mene tice ovo moze biti i elektrana. nikad nisam bio u raketnoj bazi i nemam pojma kako izgleda njena unutrasnjost.
ovi \"copy/paste novinari\" imaju sexualno uzbudljiv rjecnik.
\"ona ga je doila.\"
\"... te je doila nekoliko prijetećih poruka.\" hahahhaaa...
zadnji put smo se vidjeli sam njom..mislim da ce joj se sad trag izgubiti..
Tehnologija kao u kotlovnici :D
samo kad jedan dan osvane naslov da su je pronašli mrtvu u kući i da se uzrok smrti ne zna ... misli može do kad hoće...
A kao da rusi nemaju hakere koji mogu izbrisati njen blog i nema vise slika, nego samo mediji se.ru a ruse zaboli K za slike...
nek\' si na rekao kako je u NATO bazi. Ovo je neka stara baza a ne nesto sto je u potrebi.