Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MUHA!!! Muha ili komarac leti ispred kamere!
Bio je žut, ustvari bio je crven, zelekaste boje.
Eto ne moze se identifikovati o cemu se radi.. pa da je zaista to neki \"van zemaljski\" objekat il sta vec.. davno bi to ameri oborili i promatrali.. nego ja sad treba da vjerujem da postoje vanzemaljci .. sve su ovo spijnske letjelice pravljene u tajnosti ..
Vanzemljaci!!!!
to je opstepoznata cinjenica takav lopovluk je nemoguce opovrgnuti a sto se tice ovih snimaka bice da je neka musica se uzvrtila oko objektiva VIDIS DA SE OVO KRECE KAKO NAROD KAZA \'\'KO MUHA BEZ GLAVE\'\'
ma ja tako su govorili i za one snimke gdje se vide nesta ko letece zmije. Sta se na kraju ispostavilo. Da su moljci letjeli pred kamerom i da ona nije bila dovoljno jaka da bi uhvatila njegove prirodne kretnje. Ljudi cak napravili i rekonstrukciju snimka. Diskreditirali, hahaha, Evo ja kazem da je Lagumdzija lopovcina teska. Hoce li mene neko pokusati diskreditirati. Ma nece ni provjeriti moje navode.
Ovi Ameri isto djeca...
ovo je obična nervirajuća muha.
oni su tu od postanka svijeta, vidjaju ih svi, samo mi nikako nije jasno zasto svi šute o tome, u čemu je kvaka? :(
vanzemooljac :)
Vanzemaljci pripremaju teren za smak svijeta u decembru. HAHAHHAHAH :D
Digo mi se od srece !