{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


VIDEO
/
Novinari željeli diskreditirati amaterski video, pa i sami snimili NLO?

16.11.2012. u 09:11
8
12
Novinari željeli diskreditirati amaterski video, pa i sami snimili NLO?
8
Kada je jedan lokalni NLO entuzijast poslao svoj videosnimak lokalnoj televizijskoj stanici u Denveru, na kojem se vidi misteriozni objekt kako leti iznad ovog grada, stanica je poslala svoju novinarsku ekipu da bi dokazali da je video lažan i diskreditirali entuzijastu.


Međutim, nakon samo nekoliko sati snimanja na istoj lokaciji, novinarska ekipa je potvrdila njegovu priču.

Televizijska stanica KDVR nema objašnjenja za snimak koji je napravila njihova ekipa. U svoj studio su pozvali i eksperta za avijaciju kako bi pokušao razjasniti ovaj fenomen.

Međutim, nakon pregledanja snimka, Steve Cowell je rekao: "To nije avion, to nije helikopter, to nisu ptice. Ja to ne mogu identifikovati".

Na originalnom snimku, koji je poslao muškarac koji je želio ostati anoniman, se vidi nekoliko tamnih objekata kako se velikom brzinom pojavljuju i nestaju iza oblaka. Čovjek je rekao da se objekti pojavljuju između 12:00 i 13:00 sati nekoliko puta u sedmici i da lete tako brzo da se jedva mogu primijetiti golim okom. Kako bi ih vidio, morao je usporiti snimak.

U razgovoru između predstavnika Federalne administracije za avijaciju i televizijske stanice je rečeno sljedeće: "Mi smo provjerili sa kontrolom zračnog saobraćaja i niko nema nikakvih izvještaja o aktivnosti koju vi opisujete. Niko od naših zaposlenika nije vidio ništa golim okom ili na radaru".

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Hoćete li gledati novu "Audiciju"?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: