Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Morali cu cak zvati specijalni odred policije da zaustavi krimose a to je tim zvani Beeeeee😂😂😂😂😂😂😂😂😂👮👮👮👮👮👮
Beeeee STOP POLICIJA Beeeeeeeee😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Beeeeeeeee
u njih čak i ovce pametnije od prosječnog bošnje
Da niko više ne kaže nigdje u svijetu ili u normalnim zemljama domaće životinje ne blokiraju saobraćaj ! Je l' jasno ?
Pa niko nije rekao da nigdje u svijetu domaće životinje ne blokiraju saobraćaj, ali se to dešava na lokalnim (seoskim) putevima. Samo u BiH se može desiti da stado ovaca blokira autoput :)
Danas sve neke zanimljivosti s Novog Zelanda, zanimljiva zemlja svakako. A i ljudi su im jako prijatni i pomalo ludi i otkaceni. :-)
@gdjica_zlica hahahah i ja bi. Jesu odlicni su imam jednu frendicu ludje u zivotu osobe nisam upoznala, ja sam luda ali sto je ona. Hahahaha ;-) Jos i malo starija ali nebitno totalno je otkacena. I bas mi je draga. Bilo bi fino posjetiti je, ali ali uvijek ono ali. :P
@gdjica_zlica hahahah E moja Zlico SAMO da je to, a imalo bi se kod koga otici. ;-) Ali ja nadu ne gubim, tako da, hahah ko zna. ;-) Sad imam i tebe na umu ako budem isla zovem svakako. :-*****
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
treba koju ovcicu zaposliti kod nas u mup hahaha da malo obucavaju ove nase
Na Novom Zelandu ovce hodaju na četiri noge, a u BiH žive milioni ovaca koje hodaju na dvije noge.
u nas narod (citaj:🐑)podrzava i slavi lopove , u njih ovce🐏 hvataju lopove. njihove ovce pametnije od nasih naroda(🐏🐑🐄🐒🐷).dje je Novi Zeland a dje smo mi Balkanu? puu yebo te .