Zanimljivosti
0
Novi stadion za Tottenham
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@electro Opet ti, jadni mali covjece. I opet si GLUUUUP. Pa da si maknuo iz Švrakinog, znao bi da je Tottenham iz ortodoksno jevrejskog kvarta koji se zove Seven Sisters, i da su izlraelske zastava redovna ikonografija na WHL. I idioteeeee, shareholderi su jevreji, a predsjednik je Daniel LEVY. Joj kako si jadan..ispleti pletenice, stavi šešir, pretpostavljam da se i ne kupaš, pa zajedno sa njima. Glup si electro..
IDEMO TOTTENHAM PO TITULU OVE GODINE,CETVORKU PROMIJENITEEE
fuck tottenham arsenal all day
@sss Hehe tko tebe sta pita majmune : ) Igram ti kolo s majkom evo ... Kakav si ti seljacina, izadji iz BIH malo pa onda nesto pricaj maloumnice hehe ... I nisu židovi valsnici kluba glupane retardirani,ocigledno da ti cifuti mamu fuck all day ; ) Come on you SPURS !!
@electro glup si. Shatro se ti nesto furas..\"c\'mon u spurs\"..joooo kako si jadan i gluuuup. Idi i ti pa se lijepo uhvati u kolo sa cifutima na WHL..i popusi ga predsjedniku Levyju..gluuup, glup, glup. Jadni mali covjece.
@Electro Ima Wigana.
@manutd_boy Burnley sta ima X D ...
\"Come on you SPURS !!! Ma najjaci smo : )\" Haha, brate znas nasmijati, svaka cast!
Come on you SPURS !!! Ma najjaci smo : ) A pare ima vlasnik kluba jedan od najbogatijih engleza ..
dok je juhuda bice i totenhema, cuj odakle pare
ali odakle pare?tottenham scum