Otkriveno u Velikoj Britaniji
0
Nova kopija Deklaracije nezavisnosti SAD
Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a, sta pise?
Zato što su đubrad :D hhh Doduše, možda je tako i bolje. Šta ćeš kad smo vazda bili nesposobni čuvati ono što je naše. Bog sami zna šta bi se desilo sa svim stvarima da su ostale tu.
ne pričaj gluposti, zašto nama Austrija i Mađarska ne vrate stvari koje su iskopali i sve što su odnijeli iz Jajca i sve što su pornašli arheološkim ispitivanjima na području \'Troje\' - Hercegovina, onda Španija, Turska...? Neka, sve što nađeš, čuvaj !
?, čitaš mi misli :) A vezano za samu temu, nek poklone kopiju nekom drugom muzeju, a ne da ljubomorno čuvaju sebi.
\"Posljednja kopija otkrivena je prije 20 na jednoj buvljoj pijaci, a kasnije je prodata na aukciji za šest miliona eura.\" Čega 20? Krompira?