Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svijet je zaista otišao u q__rac
Marketinški potez u svrhu privlačenja mladih Rusa u armiju.Poput onog Američkog:"I want you",samo upakovano u novo pakovanje.
Ma jok. Nema ova veze s vojskom ni vojnicima. Samo ce povremeno izaci na TV i procitati "odozgo" pripremljenu izjavu. Ovo ti je prije primjer nepotizma i korupcije. Necija ljubavnica zaposlena u drzavnoj firmi na dobro placenom radnom mjestu za koji ne trebaju ikakve kvalifikacije.
na-bi-jem je na nesto! zbog ovakvih potcjenjuju zene u ozbiljnim poslovima.
dobro bi mi stajala
Jadno li je to ministarstvo ....... Bordel ☝️
Portparol - osoba koja uglavnom širi hvalospjeve o svom poslodavcu, moglo bi se reči megafon. U javnom sektoru ih treba ukinuti, zakržljaše mozgovi stranačkim ministrima i direktorima.
mogle bi se tri sastavit od naše majkićke
Zanimljivo da se zove Rosijana.
felacio lejdi
Puko sam…
Mnogo mi ova dama liči na gospođicu Marinu Jembeš iz našeg Ministarstva Obrane, ko da su sestre blizanke. Priča se po Ercegovini da se sve face u vrhu HDZ BiH kada idu u zijan kod žena uvjek vade da su bili na poslovnoj večeri sa Marinom Jembeš, jer odmah nema ljubomore i nemira, tako da je Marinin alibi čvrst mirđija u kući, pošto je niko ne doživljava kao požudu, ali naći će se i za ovu krasoticu neki ZMAJ OD NEKOG ŠIPOVA ZA KOJEG IMA SAMO LJEPŠA
:))
da je u nas zvali bi je Rospija a ne Rosija..
@PIPUN3 nebi vala.. evo ova grmi.. do tebe je jbg
Pa sigurno ima i drugih sem vizuelnih kvaliteta