Leti brzinom većom od 240 km/h
0
Norvežanin tvrdi da je najbrži letač na svijetu
Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bh airlines
Sky Srpska - od BL do Ljubljane vozimo vas autobusom
koji ste vi idioti...niste ni svjesni sta je ovaj covjek ustvari uspio da izvede... BOSNA PRKOSNA OD BUDALA I GLUPANA, gledaj mu zelje, da se \"razlijepi ko pita\"...
Da hoce opalit u stijenu i razlijepit se ko pita
Mozda najbrzi BASE jumper,ali ne najbrzi padobranac.U svakom slucaju hrabro i fenomenalno odradjen skok.
to kralju.........
OD KOLEVKE PA DO GROBA NAJBRZE PREVOZI , VAS SLOBA .
KAPA DOLE ZA LUDOG NORVEZANINA,A VAMA KOJI S.E.R.E.T.E I KRITIKUJETE ZELIM DA NIKAD NISTA NE OSTVARITE I DA D.R.K:A.T.E DO KRAJA VASIH BIJEDNIH ZIVOTA!!!
pa ce UFOlozi reci da je neki neidentifikovani leteci objekat kako su to vanzemaljci koji su dosli da nas gledaju bla bla.....SVAKA CAST ovom coeku;)
Jos kad jednog dana beton poljubis,ima da te nema
To nije letenje, to je padanje sa stilom
nisi bolan brzi od naseg Muje koji cak i konje kuje po mjesecu