Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neko je vec dobro zaradio na ovoj (dez)informaciji. To je USA...u svemu gledaj da profitiras...
ovi amerikanci su totalno sj. ebani
vratio se valter
Ovaj svijet je zaebo Matrix Neo gdje si
wrwr
mora da su Muslimani
Ćuj oto???
Stanovnici Somervillea i Bridgewatera su pozvali policiju kada su primjetili dugi objekat cilindričnog oblika koji je letio zrakom. ----- Zvuk koji su čuli sličan je zvuku aviona -----. Odkad vanzemaljske letjelice imaju zvuk aviona ako je njihova tehnologija razvijenija za putovanje kroz svemir. Ako imaju tenkove sa laserima i kompjuterizovanu haubicu koja moze ispucati 10 raketa u isti cilj po razlicitoj visini, tako da sve rakete pogode metu u isto vrijeme sto ne bi i imali i letjelice cilindricnog oblika. Sto se tice teorije blue beam. NLO - i su vidjani i 20 - 30 godina prije Ronald Reagana i ako nas zele prestrasiti zasto onda daju objasnjenja za te fenomene. Bili bilo logicno da testiraju jedno od svojih novijih oruzja pa ne zele da javnost sazna i zasto uviek jedni te isti likovi imaju objasnjenja za te teorije zavjere. Što jednom neki nobelovac ili neki naucnik sto je vec nesta izmislio ootkrio ili bilo kakav uspjeh u znanosti pokazao ne otkrije jednu od tih teorija zavjera.
Ma to vanzemaljci došli u posjetu Semiru Osmanagiću da mu kažu gdje su sakrili ostale piramide
ja sam vidjela u bosni i nije bio helikopter ni avion...
dosli su dosli napokon:)))heej vodite me, sacekajte me hahaha .)
Da te pitam, Da li imaju duge kose? Dal\' traperice nose? Dal\' vjeruju u Boga? Da li uzimaju droga? Da li ima smoga i kod njih na planetu? Dive li se nama il nam zele mozda nanjet stetu?
vidio ja kad sam bio na brdu u vogosci odakle se vidi dobar dio sarajeva. tri svijetla, crvena, koja formiraju pravougli trougao, udaljeni jedan od drugog sigurno kilometar, i onda su nakon otprilike sat vremena nestali kao sto su se i pojavili.
Pogledajte ovo i sve ce vam biti kazano http://www.youtube.com/watch?v=-g92nl8LKYo
to su tajni alahovi avioni koji izvidjaju ,poslani od strane vehabija