Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Usamljen sam. Molim pošaljite odma 3 plave švabice do 25 godina i po do 60 kila. Biću mLogo sretan i zahvalan.
Naslov: "Njemačka uvodi ministarstvo za usamljene"; i onda u prvoj rečenici članka sam sebe demantuje: "Njemačka razmišlja o uvođenju posebnog odjela unutar ministarstva zdravstva". Bolje da ste objavili recept za tulumbe, mozda bi ga pročitao neko do kraja.
Gdje nadju uvjek ove prozore da se moze na njima sjediti?:)
To bi trebao da bude jedan od uspjeha nasih politicara. Kada istjeraju i poslednjeg mladog covjeka iz nase zemlje da se ministarstvo brine o njihovim roditeljima......
Usamljenost je zarobljenost u sopstvenom umu - nema veze ni sa kakvom bolešću niti organi tru'nu - kakva depresija i bakrači - pusti što ti neko želi nabaciti komplekse neke, to se ne važi..
Plus: usamljenost je kad te svi odbace - umjesto pomoći, žele da ti nešto svoje iza leđa, na tvoja pleća nabace - da sebe rastetete - a nekoga drugog' da opterete
Ooooj to će ovim našim političarima dati ideju - da i oni uvedu još koje ministarstvo da pare peru - ministar ministra i zamjenik ministra i savjetnik savjetnika ministrovog ministra.... itd
Nekad je bolje i bit usamljen nego slusat mahalske traceve od napornih kona. U svakoj po 150 kila. Da se bar ima u sta gledat.
Dobra je to ideja ali to je nekako vještački i nazor. Ljudi žude za istinskim prijateljima a ne za onima koji ti država dodijeli. To je iso ko da porediš sex sa prostitutkom i sa osobom koju voliš - ogromna razlika.
@LoedDuna i ja mislim da je tako
Citam danas 16 kaskica secera ima jedna kifla , a ja malo malo namzem kiflu.
@PixelSnake Kako misliš 16 kašikica šećera? To mi se čini previše.
Evo ja pristajem odmah zenitiovu na prozoru za papire.🤣
Ma imaju razloga. Kad vidim ove nijemce, to nije normalno koliko su asocijalni, koliko se ne znaju šaliti. Nije vala ni to zdravo, uprkos parama i svemu.
Ministar ce biti peder ili lezba garant😬