Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mein Kampf je veoma lose napisana i dosadna knjiga. Hitler je bio talentovaniji slikar nego pisac. Toliko o njegovom daru za pisanje. Ni njegovi najblizi saradnici je vjerovatno nisu citali. Samo je nesretni Rudolf Hess morao silom prilika :-)
dobar čovjek vizionar...
Da li bi bio dobar i vizinar da su tvoji bili medju 70 miliona mrtavih? Ili ti...
Vec petnaest godina je imam
Njemacke firme naoruzanja uvele trecu smjenu prizvodnje , trazi se radna snaga sa i bez radnog iskustva, plate po ugovoru plus pune beneficije :)
A borbe mu u pm!
Hicoo vrati se, pokori nas.
Smrt fašizmu, Sieg Heil !
Hitler je prije svega nastojao iskorijeniti Židove i slavensku rasu svesti na roblje i oduzeti im teritorije... Tužno je vidjeti komentare koji afirmišu lik i nedjelo Hitlera, pogotovo što bi Hitler, da je pokorioSovjetski Savez, vrlo brzo počistio i balkanska plemena, a one najgluplje bi ostavio živima da Nijemcima budu podanici.
Da, za slavene je rekao da su kao roblje i sluge dobri. Bez obzira na sve to, strasno je vidjeti da bilo tko daje podrsku covjeku koji je zasluzan za oko 70 miliona smrti. Monstruma koliko hoces i medju nama.
živio drug tito .haj hitler.
a tu smo
Mein Kampf Director`s Cut verzija
Hitler je bio pametan cojk.sva bi govna pobio da je jos koju godinu ziv bio.a i mi degeni se branili umjesto da smo se predali i presli na njihovu stranu i da sad vozamo merca i da nas kara boli za svim.ne bi bilo sugavih cigana ni cifuta ni bolesljivih crnaca.
pricajte vi sta ocete al svabo je babo.
Najprodavanija knjiga u BiH... USKORO! :)))))
...unas hitleri izlaze na klixu..
....i žive u elitnim naseljima:)))
staces komi, hitleraju loma