Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čemu promovirati nezdrav život u sportskoj radnji?
@Zauzeto gdje promovisu nezdrav zivot?! Valjda bas promovisu zdrav na naci: "Evo vi koji ste deblji, imamo opremu i za vas da pocnete trenirati"
Repa se ne smije odbijati.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Dusanka Majkic likes this.
Populacija je sve deblja. Kad usporedim svoju generaciju iz skolskih dana s ovom danasnjom....mi smo izgledali kao da smo izasli iz logora. S obzirom da smo po cijele dane skakali u parku i ne cudi. Puniji klinci su bili rijetkost, sto danas nije slucaj.
Slavi ti inkluzivnost sporta koliko hoces, kad neki deba od 200 kila ude u NBA onda mozemo pricat
Eto i Zuti ima sad gdje uzeti suskavac
Evo robe za bubu korellllija
Ovo nije plus + size ovo je puta x size.
To nije, kako neko reče "važan potez koji ohrabruje žene da vole svoje tijelo", već je to potez "što ne bismo prodavali svoju robu i ovoj kategoriji ljudi?". Dakle, radi se o proširivanju tržišta.
Koliko se debele osobe bave sportom, prodat ce jedno 3 artikla. Ovo je samo marketinski fol. Nema tu nekih ocekivanja rasta prodaje.
Kakvo poziranje.
Glupi debeli prasci ne shvataju poentu ovih lutki u radnjama. Poenta tih lutki nije da prikazuju svaki moguci oblik tijela kolko god groteskan bio, vec je poenta da izgleda lijepo za oko te da tako ucini da odjeca izgleda bolje. Postoji razlog sto isklesani fudbaleri prezentuju najnovije dresove svojih klubova umjesto debelih navijaca. Ali prasci izgleda nisu u stanju toliko duboko da analiziraju nesto jer im je uvijek burek na pameti.
Tako je...nose XS, S, M, L..pa i XL..sve normalne zene u normalnim brojevima.... 2XL,3XL,4XL nije alternativa XS-u...vec nesto drugo
kolka je mindza u ove sa slike! ko sakraska u pm!
Vako se i ja počnem debljati pa skontam valja mjenajti odjeću i onda probusim kašiku luxuz je to za tebe sabane
Plus size bi trebalo da znači debeo...što uljepšavate
Political Correctness sa jedne strane. Sa druge, i pretilni ljudi su potrosaci, i Nike-ovo je da im sasije i proda.