Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"grupa lokalaca" :-) U Kini ne postoji "grupa lokalaca" koja bi se usudila da rusi spomenike jer bi ta "grupa lokalaca" veoma brzo postala "grupa zatvorenika". Samo vlast moze da donese takvu odluku.
Sta cemo danas pjevusiti za smirenje? Moze ova fina ljubavna sa djecijim rimama? https://www.youtube.com/watch?v=zTubDGlAbOE
A bas je lijepi bio 🤔
A na svakoj im novcanici on.. jeli i pale pare kao protest protiv bivseg diktatora?
...miševi su "zaj­ebani" kad mačak odapne.
a čime su je srušili čekicem? gdje su ostaci???ma dajte ba....
Tako i treba, nisu to građani uradili bez veze, sve se zasluži.
misli Mao ljudi će uzimat koliko im treba, prodavat po poštenim cijenama, a ničeg neće faliti u zemlji, neće bit potrebe za uvozom. Tito istu grešku pravi upravo pedesetih kad nije ni žita bilo
Aliji su uništili i mezar a kamoli da mu je BAkir podigo psomenik. Ako iko treba Sebija.
sigurno su je kupili na eBay pa se raspala sama od sebe ..... sad će neko dobit negativan feedback , bit će plača hahaha :)
MaoCeTung is down