Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj ubistvo iz casti...zar ima casno ubistvo :S
Opet smo mi krivi...
Bez veze,pa prije koliko godina ije bilo mobilnih telefona, pa...kao da ce to rijesiti problem,zaista bez veze! Onda bi trebali u Evropi udatim zenama zabraniti koristenje kompjutera i mobitela!:)
tamo neko selo na sjeveru indije sa 5 stanovnika donijelo nekakvu odluku o telefoniranju u svom selu od 5 stanovnika...i zasto je to vijest kod nas??
ne lupaj gluposti. \"The panchayat (assembly) was convinced that the couples planned their delopement over their cell phones,\" village elder Jatin Raghuvanshi told the Calcutta Telegraph. \"All parents were told to ensure their unmarried daughters do not use cell phones. The boys can do so, but only under their parents\' monitoring,\" said Satish Tyagi, a spokesman for the village assembly. Ni Jatin Raghuvanshi, ni Satish Tyagi nisu muslimani. Razlog je sistem kasti, jer ne zele da se mjesaju ljudi iz razlicitih slojeva.