Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najbolje ste ostavili za kraj. Cuj Thomas Materjeb IV.
C¡0nistička naredba je da Holivuđani uzimaju umjetnička imena, bolje zvuči. Tako i muzičari. Svaki stanovnik ima mentora j€vrej.a
Ja sam sam sebi najveca zvijezda i tako je otkad sam spoznao da postojim, a jadan je onaj kome je bilo tko drugi zvijezda. To je i razlog zasto te vase zvijezde leze na lovi a vi zivotrarite. Covjek tjera loptu, zvijezda, ubacuje loptu kroz obruc, zvijezda, prebacuje loptu preko mreze, zvijezda, skida se, zvijezda, vozi, zvijezda, i tako u nedogled. Dobro, je li ovaj svijet imalo normalan?!
Cuj koje je pravo ime Boze Vrece...mozda je Bozo Vreco tope...