Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Senna je uvijek bio ispred svog vremena. Vizionar i gospodin. Bosanski gazija naš !!
Pobjegao od kame i smrti
Respekt, sta drugo reci.
Ovaj tip je Bišćanin, u ratu nije bio tu i kad se vratio da održi koncert Hamdo Tigar ga zavezao za drvo u parku i dao mu metlu da kao kupi lišće... Zamisli te scene
Čestitke Senni M. Inače, njegova firma surađuje i radi za jaku tehnološku kompaniju Stype koja je u vlasništvu mladog bogatog Hercegovca i inovatora iz Gruda Stjepana Čajića. Pametni Hercegovac i pametni Bosanac iz Bihaća rade na tehnologijama budućnosti koje će koristiti i već koriste najjače medijske kuću na svijetu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nije bitno da prijevoznici lako pokvarljive robe imaju samo dva granicna prijelaza, da zbog infrastrukture nema napretka, nije bitno sto nam‘ je skolski sistem katastrofalan. Bitno je da desnicari zajedno masu zastavama. Trobojka, puska, rakija i leb, vise za srecu ne treba.
Komentar se odnosi na drugi clanak 🫣
svaka cast....
"Jasmina, Jasmina zlatna jabuko, crno oko moje dilber djevojko"
Pjesme Bol,Šal sve preporuke za slušanje
nismo to htjeli al' rat nas podjeli, odvela je daleka amerika xd
Senna svemirac 🤣
kontam onaj vozac, reko boze sacuvaj
Senči, respect...
svaka cast., samo ebiga., pise da je firma iz kroatia
Svaka čast. Totalni preokret na pozitovno!
Bistre vode Bosnom teku
Svaka cast, golemo...
Gumeni ekser
Senad od Bosne! ⚜💪👏👏