Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
grlinda
Kod nje izgleda nije dobio samo ko nije tražio.
Ajmo pacenici i mrzitelji lijepe nase Kolindice da cujem jedan glasan Kmeeeeeeeeeeeeeeeee Hahahahhaha
@Hr. joe. Pljuju oni po svemu jarane. Dobro dosao u klix forum...
Ja mislim druže da ti ne razumijes dobro svi mi volimo Kolindu. Istina ne na nacin na koji je vi volite ali slicno je to :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ova Kolindura stvarno nije normalna. Ovakvo ponasanje jednog drzavnika je za svaku osudu. Sramoti svoju drzavu kroz svoje sponzorusko ponasanje. Ovakvo ponasanje se ocekuje od nekih slaboumnih farma ucesnica.
Jest, trebala ga je pljunut. E ko tebi da tipkuješ...
Žena je prije svega na visokoj poziciji ali voli zna da voli ??!!Otvorena u svakom momentu mislim politički za dijalog vi kontali sram vas bilo???!!
A Vucic? Mislim, stvaaarno.
vucic ima dvije...evo pogledaj....https://100posto.hr/datastore/imagestore/original/1498313201vucic_inauguracija5-230617.jpg?v=1498313201
Protokolarno je rukovanje, osmjeh, pa i zagrlja, ali kad se nekome pripijaš sa 2/2 tijela, to je već predavanje ili osvajanje.
sa 2/3 tijela
Populizam. Jos samo da se izgrli sa Vucicem.
Jakov se prijavio za emisiju Mjenjam zenu
Hoćemo li u nastavku gledati TV seriju "Svi zagrljaji Kolinde"?
zašto se bi grlili. i jedno i drugo pripadaju istom klanu ljudi, spodobama koje na znoju radnika ostvaruju sebi lagodan život.
Kolinda Grabar-Kitarović aka Po "ZAGRLIIIII!" :D
Po-linda Teletabic.
Zag'wiiiiiiiiii!!! ;)
Svaka cast Seselju kako je procijenio, pa ova zena je zeljna qurca ko mali afrikanci bataka
Mora da je od klime :)
Zeljna muskog zagrljaja. Muz ne obavlja svoj poso kako treba