Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj tuze ga, otkad se to moze neko tuziti kad te blokira na twitteru/fejsu.Kakvi debili
Po članku se da zaključiti da su banovani sa twittera, a ne da ih je blokirao. Činjenica je da Trump ne posjeduje twitter i da je nemoguće da ih je banovao. Druga stvar, ako se radi o blokiranju, svako ima pravo da blokira koga želi, po uvjetima korištenja i polisi privatnosti Twittera i ne znam zašto bi Trump bio izuzetak. Jadan pokušaj ljevičara, ništa više.
Svaki vlasnik Twitter account-a ima pravo da blokira koga i kada hoce a Trump, koji twitta sa svog privatnog twitter account-a a ne predsjednickog, eto nema. Ovi demokrati su stvarno govnari sa duplim standardima (jer eto Obama je zavrijedio Nobelovu nagradu za mir samo zato sto se radio tamnog tena)....cccc..
TITO!
Trazili ste,eto vam ga..dalje:ne dijelite misljenje s Amerikom, eto vam sankcija svake vrste, eto vam embargo, eto vam invazija..itd itd..to vam se zove Hebokratija na americki nacin :) ljubi vas brat :))
Zabranio Trump slobodu govora :-) Ne cuje se nigdje glas onih koji su protiv njega, osim u pojedinim niskotiraznim glasilima kao sto su NY Times ili Washington Post i par lokalnih televizijskih stanica NBC, CBS, ABC, CNN, BBC, CBC, pokojni CBGB, MTV i Disney. Ne cuje se ni glas histericnog Holivuda. Niko ne smije da kritikuje ovog predsjednika. Sve je zabranio i blokirao Sad se okomio i na nesrecne Tviterase.
Jel' ti stvarno ovako misliš?Ako nisi sarkastičan onda nešto nije u redu s tobom
@skydiver E jebiga, skajdajveru :-))
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ne udavaj tu princezu zbog para Kada ona voli Jovu konobara..