Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
za ne povjerovat... moj namrsteni lik je jedva cekako da mi ko djeca napravimo kakav belej, da upotrijebi posljedni krik tehnike od drenove sipke, koju je predhodno jedan od nas morao da je je kao kvalitetnu da ubere. za fus sipku dobio bi vise no ostali. bilo prije mnogo, mnogo godina..
Kako ste to mogli trpiti?
@Glupan98 jutros za doruckom djeci pricam o armiji i disciplini, od dorucku, jutarnjoj fiskulturi i dnevnim obavezama da nemeres docekat da jastuk zagrlis. a kto te je pitao? pa ni roditelji ako bi se suprostavili bilo bi protiv sistema. kriv jesi i ako nisi..
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
kod nas se učenici i učitelji uglavnom pozdravljaju srednjim prstom...
I ti si frcio. ..I to gadno..
pogba na aparatima#izdrzi
Nista novo ovo je bilo i za mog vakta medzu ucenicima.Valjda su te generacije sad stigle da uce nove pa to i primjenjuju.
madafakaaa
Ima na desetine ovakvih vide...
a sta ce crnci drugo raditi
http://refugia.e-sim.org/lan.10758/
I tako prođe čitavih 5 minuta. Al' je dobar.