Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pomozi Bosni protiv Srbije i Hrvatske http://esimsecura.com/lan.14806/ Srbija je mnogo jaca od BiH, a i Hrvatska je nesto malo jaca, trenutno uspijevamo odbraniti sve regije Bosne i Hercegovine ali ne znamo dokle cemo to uspjeti ako nam se ne pridruze novi igraci. Potrebni su nam svi: dobri vojnici, ekonomisti, politicari, trgovci, novinari... u cemu god da ste dobri mozete pomoci u odbrani Bosne i Hercegovine od okupatora. Unaprijed hvala na odzivu.
zaboli i nas neka stvar za tebe i tvoj komentar na drugom kraju sela iz kojeg si šljego/la
presto bred pit počeo pit bul
Ni jedna životinja ovog svijeta, ne može biti okrutnija od čovjeka, ali srećom nismo svi isti i ovo divno, plemenito biće spasiše dobri ljudi. Sirotica, kako je bila mršava..
onaj komodski varan je prilično okrutan, pogledaj sta on radi od svojih zrtava
Istina N Quit, kako samo ljudi mogu biti okrutni to ne moze nadmasiti ni jedno drugo stvorenje. Kazu da smo kao najpametniji, ali mi smo daleko od toga nazalost. I sva sreca pa ima izuzetaka koji ipak misle mozgom i imaju sazaljenje.