Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A dje su barbike s ukusom cokolade i limuna?!
Čekam vijest o izgledu hidžarbikinog dragog.
Taman sam se doveo da izgledam ko prosli Ken, sad se ponovo moram prilagodjavati da budem u trendu. Zali boze muke. Ali hajde, bar je tovljenje lakse.
Mi smo imali misicavog kena i zgodne barbike ove nove generacije imaju ruzne barbike i mlitave kenove sto znaci da u stvarnosti cemo imati duplo vise pedercina i pogresnih proizvoda koji ce odrastati uz ovakve primjere.
@BivsiTurcin2 Ja sam pederčina, pederčiću moj.
To znaci da ce se pedercine groziti na moj komentar i davati mi negativan glas okarakterusici mene kao negativca jer imam takvo misljenje o njima, medjutim pomisao da ga muskarac muskarcu stavlja u meni izaziva erupciju psovki i na te sam primjere mislio. Mislim da gej nije okej slazes li se ili si ipak samo primjer novonastalog poretka...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Moj kenane ne daj se, vidis sta ti rade.
...ja i dalje ne kontam čemu služe roditelji ako kojekakve industrije moraju vaspitavati djecu.
Zato i nisi roditelj. Nego, hoćemo ja i ti u prve redove sarajavske gej parade?
@Andy Fantabulouz ...fala, jaro, nijesam ti ja od otih "prvih redova" niđe. ima ublehe povazdan, treba ih "ispoštovat" :)
Ma isti ko pravi.....al u qurcu.
Nije ovo jos realno.. gdje je pivski stomak?