Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ODNOSNO, ZNA LI IKO DA LI SE IKAD ISTA SLICNO OVOME DESILO KOD NAS, JER JA NE ZNAM, A VOLIO BIH CUTI...A DA LI CE SE IKAD DESITI, SAZNACEMO U FILMOVIMA SCI-FI DOMACE PRODUKCIJE.... PA NISMO LI MI ONI KOJI SE IRITIRAMO NA SVAKI POMEN MORALA I POSTENJE A8 OSIMA KAD NAS NEKO NAGAZI - TAD ODJEDNOM POSTAJEMO POSTENI ;)) SRETNO NAM SA NASIM POSTENJEM \"Decency is not a choice, it\'s a MUST to any serious human prostperity\"
pa jesi ti ucio tamnicu mnozenja? sto dvije
A koliko bibliotekar sada ima godina?
a otkud tvom djedu tolka zemljurina, oteo od drugih, zato su mu komunjare oduzele ali ne sve ostavile su mu dovoljno..
tvoj djed je uz pomoc prosrpske vlasti oduzeo od mene
da je sacekao jos koju godinu, oborio bi i moj rekord
jos da meni drzava vrati zemlju sto su mom djedu komunjare oduzele...
Da sam ja netko, ja bih takve zakone donio da ko od političara nema potvrdu o razduženju u biblioteci, ne može biti na listi za izbore!
Svaka mu cast. Lijepo je znati da jos uvijek ima postenih ljudi.