Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahahaha znas da ih hrane ovako....,ovo kupljeno voće maxuz za uslikat...njima ide crvavo,pokvareno i trulo...sve se bojim da oni dadnu 5 10 Km samo za voce i povrce majmuna :D:D :D
Žalosno ih vidjeti
Zive bolje od penzionera! Jel i ovo.predizborna kampanja? Kakve gluposti Klix objavljuje...
Kojoj stranci pripada?
stariji majmun od bošnjačke nacije
Zar onaj Tajić direktor nije stariji od ovog majmuna?
Konacno da upoznamo i majku od onog BulevaraDjikana i njenih pet drugarica.Bilo mi je jasno zasto stalno hrokće po komentarima, to mu je genetika sa očeve strane,ali razlog ovolike isfustriranosti je bio nejasan , a on je vrlo proste prirode.Falile su mu banane. Djikane izvoli jednu bananu!!!
@ServiTurskiKmetowi Ko ce vise upratiti te njegove nazive bulevara.Ovaj mu je naziv pravi i konstanatan : Djikan .
Ja bih pustio ove jadne životinje, a ove divljake sa ulica ubacio umjesto njih i kafez u sredini za bookirovu muriju.
Ovaj na slici 5 isti Fehim Tahirovic, isto zubalo imaju, zato stari majmuni ne jedu kuhane kukuruze, a ova majmunica ista njegova ljubavnica Vasvija i kod nje u ustima snala i potkovica, a majmunica Sena je ova starija nju nece Fehim jer je ona stara, ali je kazu nasla mladjeg muzijaka, koji ima probleme sa ugovorom. Jutros uzbuna, Fehim izgubio protezu, ostala mu kod Murajia u restoranu, kad je brojao pare.
ova raja u sarajvu svi isti, ko kinezi
@hercegovac12345678 Dobar 😂
Na 6. slici sjednica vlade
Treba im jedan mužijak majmun. Iz prsdsjdništva ga dovesti.
dusa mala
Pametniji majmuni nego covjek. Tamane kospe jabuke u kojima je vitamin B17. Zato je ova i dobacila do 32 godine. Koru paradajza gule jer je u njoj 90% pesticida.
Sl.11 duduke na odmoru 😁