Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dali je ova baka, mozda baka, Emira Hrenovice poznatog bogatog filateliste??!!
@qwerty Ma nek mi ti nisi pacenik pa makar! Ovakve cifre daju uglavnom oni koji ulazu pare na taj nacin, to ti je na zapadu otprilike jednako kupovini dionica. A ti samo nastavi da sakupljas ono sta ti mislis da je pametno i interesantno i uzivaj u razonodama tipa veliki brat, big mama i slicno jer to zaista oplemenuje :-))) P.S. Zamalo da zaboravim farmu!
koji pacenik moras biti pa da platis tolike pare za postansku marku. jos veci pacenici su oni koji skupljaju te gluposti.
Perverzno!