Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo je zaista teski poremecaj.......za godinu dana ces pozeljeti da postanes sebi sestra......ma odyebaus
@Iustitio To to. Brišu komentare nemilice a mole za podršku. Kad je počeo onaj prozor da iskače, ja sam instalirao adblocker i na telefonu i na tabletu. Kad portal postane istinski objektivan, onda će biti i podrške.
Sto nisi oca dojio ako si znao da si "poseban " oduvijek, a ne majku!
Kad savije nogu oko mu se zatvori, komotno sav za reciklazu... 😊
i ovi i sl njima sutra će poželjeti da imaju pravo usvajati djecu. Kao nisu im valjali biološki roditelji pa će ove nakaze biti ko bolji. Dragi Bože završi ovu predstavu više - otišli smo daleko. Ne može ovo više ovako.
Uh ko najlosiji pocetci sa photoshopom izgleda hahahaha
BEZ KOMENTARA!!!!!?????
Njegov zivot, nek radi s njim sta hoce. Moje misljenje mu ne treba, kao ni vase.
Nisi u pravu. Hajde da zivi mirno u svoja 4 zida, onda uredu. Ali on se maksimalno javno promovise, normalizujuje ovo i utice na okolinu time. Jos ce i trazit "ljudska prava" i tvrdit kako je ovo normalno i da ima vise spolova i da ces ti morat u zatvor ako ga uvrijedis. Zato nisi u pravu. Metak u potiljak i grobnica!
@charvel. Sve osim tog zadnjeg, zasto bi neko je psihicki bolestan zasluzio metak? Onda svakome ko se ne slaze sa tvojom normom treba dati metak? Treba ga zatvoriti na lijecenje a ne odobravati ovakve postupke kao normalne i to je to.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Za izvjesno vrijeme će poželjeti da sam sebi bude tetka, podsjeća me na veliku većinu Bosanaca koji žive u paralelnoj realnosti misleći za sebe da su 'nešto', sve 'nešto' a ništa...
Tobejarabi.
Ovi portali su fakat postali click bait smece...I ovo objavljuje portal koji pretenduje da postane neka solidna referenca na internetu BIH. Ovo je sadrzaj za Kurir dragi Klix.
Kliks tužiti za duševnu bol zbog ovakvih vijesti
šta li će ovaj još htjeti biti do penzije?
Fuuuuuuuj!