Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zeni nam se vukota, zenom zvanom ljubica iz futogaaaa
Ja sam čuo al ne mogu vjerovat jel istina al da je jedan momak iz Žepča dao otkaz u BHTelecomu. Molio bih klix.ba da to istraži taj fenomen.
Najsmjesnija stvar sto je kod nas gazda svabo otvorio firmu i umjesto da posluje ko u njemackoj posto gori od ovih nasih.
Lijepo se prilagodio...... Kako god, zalosno
Koji kraljevi, muzika hahhahahahha predobro :)
Kod nas niko ne pomislja da daje otkaz, posao se cuva i sretan je ko ga ima!
Baš razmišljam, kako su ljudi u neka doba spremni da od svake najobičnije stvari naprave spektakl i da budu centar svemira. Pa daj otkaz, zahvali se ako imaš kome i goni dalje, čemu preseravanje...