Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BOZE SACUVAJ KOLIKO STE VI LJUDI BOLESNI... KO STE VI BA DA OSUDJUJETE LJUDE.. KO STE.. KAKO VAS NIJE STID.. @as jesi li ti normalan.. idi malo doktoru i svi vi sto se rugate.. zena sebi pokusava naci smisao zivota, i neka radi od svog zivot sta hoce.. ko god se ruga, moze mu se gore vratiti.. nepismena i neodgojena djecurliju, ako vas roditelji nisu vaspitali kako treba kad je trebalo recite im da to sad ucine.. sram vas bilo, jadovi.. @as ti si poseban slucaj idi opali samar sam sebi, da se dozoves pameti..
joj onom malom glave biće ko onaj iz onog crtanog family guy ona mala beba što ima ovalnu glavu
lol nemoj vise nista rec do sljedece generacije ...ova ti je najpametnija hahaah
sve ce uraditi samo da se pojave na tv-u
sve ce uraditi samo da sojave na tv-u
Nek\' je vama bitno kako ona izgleda,a rijetko ko je spomenuo zaista bitno-zdravlje i stanje te djece te njihovu budućnost. Sramota djeco kako razmišljate. Trebali bi i vi na kakve pretrage.Niko pametan ne bi pisao takve gluposti. Malo mi vas je žao.Intelektualno osakaćena omladino.Vama babo nema novca,keva vas ne voli i odgoj vam je nula garant.I imate malog pišu,pa se istresate na ljudima koji ne zaslužuju.Kompleksi su su čudo! Ajmo sad svi pred ogledalo,pa sjest plakat!
e pa ne mogu da vjerujem koje su ovo dvije sebicne budale....jedva izlazi na kraj sa sobom i svojim zdravljem ona radja bolesnu djecu i bukvalno ih osudjuje na mucenje....ja bi joj poslala psihijatra....nije normalno....opcenito meni je ta cijela nacija cudna...nista dobro od njih...
Ma hajd ba sve je meni jasno , ali 2 stvari nisu : 1. Pa kako joj nije zao kaznjavati svoju djecu radjajuci ih ovako bolesne i izlomljene. To njoj malo sto je ona bolesna pa daj i da druge pose**... 2. A ovaj lik što je je** . Pa taj je još gori. Gledaj što se smiješi ko da kraj njega Pamela Anderson stoji Bog mu pomog\'o jadnom takvom. Nisi ti normalan haveru -.-
vidi kod ovog najmladjeg djeteta glave u pm,koji degeni hebo im bog mater
ovo je grozno. pravo se sjebajem sto sam ovo procito. sto ja ovo citam. pa nemojte pisati ovakve stvari. dajte nesto lijepo.
ma pametni amerikanci !!!! ovaj pridjev se nikako ne moze koristiti ni spominjati uz njihovo ime ccc...
Moze oblaciti kcerkinu odjecu tj.kad kcerki bude mala odjeca dadne mami.Ovo ti je pola zene.Kako je zigu ona se siguirno na veliki sto popenje ovo ti je cura do ja..
ddd je garant homoseksualac
Hajde što hoće djecu, ali mislim da nije fer rađati znajući da su šanse da naslijede bolest jako visoke! Ja ne bih ni u ludilu, kad bih znala da mogu ugroziti svoje dijete... :(
ja zdrava razmisljam bil ne bil cccccc