Rekorderka ostala bez 'ponosa'
0
Najduži nokti na svijetu slomljeni u saobraćajci
Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
fujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj nemam riječi
moze se sisat noktima bljak gadni zuti
VV, nisu ni rekli sobračajna, nego saobraćajna. Ustalom zasto bi i govorili prometna??? A i \"hrvatski,\" otkud to da pisu srpskim, u Srbiji ne kazu \"gledatelji\"
JAO FUUUUUJJJJJJJJJJJJJJJ. ODVRATNOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ja mislim ova sto je zena slomila nokte da je zbilja hrabra bila da ih slomi.... i sad cej joj opet zarast ako ona to htjedne!!! i samo me zanima kako je s tim noktima jela????? tko je hranio
Hajde, ne plači, stavi ih u herbar
FUUUUJ!!! A i izgleda k\'o vjestica
nije je mogo biti jedan sprej da ih ofarba.. :D
Fuuuuuuuuj! Kako je mogla išta raditi s njima e to mi stvarno nije jasno
Fuuuuuuuuj! Kako je mogla išta raditi s njima e to mi stvarno nije jasno
A kako će se ova počešati po guzici ?
Ako se ne varam vi u Sarajevu ste do rata pričali srpski i govorili \"saobraćaj\", \"opština\", \"historija\", \"fudbal\" a onda ste počeli pričat hrvatski (promet, općina, povijest, nogomet).
Na hrvatskom se kaže prometna nesreća. Zašto pišete srpskim?
DRUGI PUT INFORMACIJU PIŠITE NA BOSANSKOM JEZIKU, NE NA HRVATSKOM!
nokti su predugi, pa kako je to uzdrzavala uopce jer sada ih wise nema...hhh...ne wolim preeeduge nokte,ali jadna zena...pa widi se da je njima ziwot poswetila...malo jadno, ali swejedno je zalim koliko toliko pustanje nokata psihopatski bilo...