Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
postovanje.. Zub me ne boli al je izrazena oteklina.. sta da uradim da otok spadne.. pozdrav
Lijepo je vidjeti pozitivne reakcije. Bravo djeco!
Neki dan na zone reality-u je bila emisija kada se opecete da se svakako ne stavlja led..sapun i sl.. vec da se taj dio omota providnom folijom..onda preko toga stavi se mokra krpa(koju prethodno navlazite hladnom vodom) i onda se to s tako mokrom krpom stavi pod hladan mlaz-nikako topao!! A ako kakva kiselina udje u oci--ili ako slucajno pukne akumulator u autu a vi ste bili iznad njega odvrnuti sto veci mlaz hladne vode i neprestano polijevati oci 10 minuta i odmah pozvati hitnu! Svaka cast na ovom clanku!Ovo je pravo novinarstvo-kada poducava javno mnijenje a ne da stavljate clanke \"rekla-kazala\"
Jel ovi govore o pomoci trecoj osobi ili samopomoci. Sumljam da mi mogao nekome prst odjsjeci. Mislim da ima i gorih opsanosti od ovih par ovdje navedenih
eh za ovaj zub se nisam jos voliko ismijaooo hahahah
ma zalijes rakijom i gotovo :D
Poucan clanak..
Tacno sto se tice zuba i mlijeka, takodjer moze i u vlastitoj pljuvačci.