Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cijena ovog auta je veća od 36.900 eura, nemojte se provaljivati!
pocinio SAMOUNISTVO .... dokle cemo vas ispravljati !!!
Morbidno je bilo kad je komentator, ne znam koji, rekao da ne brani jer je povrijeđen
Ovo Bakir Tiro izgleda udara minuse
Zasto je morbidno navesti da je on bio bivsi vlasnik auta? Vi niste normalni. A nije morbidno kad se cjenkaju za fotografije gole Merilin Monroe 50 godina nakon njene smrti?
GOLF S-PAKET IZ 1982, TAS PROIZVODNJA VOZIO GA SLAVNI GOLMAN NASE MAHALSKE REPREZENTACIJE, CUVENI MUSTAFA ZVANI MUSA. AL TO NIJE SVE AKO SE ODMAH ODLUCITE ZA KUPOVINU, UZ KUPLJENI AUTOMOBIL DOBIJETE I DOKUMENTACIJU O KORISTENJU VOZILA ARMIJE BiH U TOKU AGRESIJE + ORGINALAN KASTOFON SA ZAGLAVLJENOM KASETOM DINE MERLINA \"VOJNIK SREĆE\" POZURITE ODMAH I PORUCITE JEDINSTVENI AUTOMOBIL.
Ne vidim sta je tu morbidno.....Pa u svijetu se organizuju posebne aukcije na kojima se prodaju cak i licne stvari preminulih poznatih licnosti