Komentari (181)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja sam prezadovoljna svojim životom, a nisam muslimanka! Imam dobrog muža sa dobrim poslom. I ja sam zaposlena. Imam dva zdrava i dobra sina. Još da nam se ova država malo oporavi, da se riješimo glupih nacionalista i fašista (koji se busaju u prsa da su religiozni) i kud ćeš bolje!
zato i bježe u evropu koliko su zadovoljni
Da,.zato ne traže azil na zapadu.
Zato ništa značajnije od šiše i kahve ne umijemo izmislit.
Bez sumnje, određeni nivo materijalizma je neophodan za našu dobrobit. Ali mimo osnova ili preko onoga što podrazumijeva “egzistencionalne” potrebe, povećanje u imanju ili materijalnim dobrima ni u kom slučaju ne garantuje sreću, zadovoljstvo ili ispunjenost. U islamu, sreća i ispunjenost su duboko povezani sa pokornošću, ibadetom i sjećanjem i spominjanjem dragog Boga: “ …a srca se doista, kad se Allah spomene, smiruju!” Er-Ra’d, 28.
U Islamu je spas pa vi birajte sta hocete al njemu (Allahu) ce mo se svi vratiti!
pa zato bježe iz muslimanskih zemalja u Europu
Jesu kad ne smiju reci drugacije jer ce bit kamenovani, pogotovo u Pakistanu.
Zadovoljni zato što imaju mentalitet iz Srednjeg vijeka. Svašta.
Hvala turcima sto su islam donijeli na ove prostore, i takodjer, ovom priliko zelim da se zahvalim svojim pravoslavnim djedovima koji su isti primili. Vaistinu istinu, selam alejkum.
Bulevar predji na islam bit ces manje dosadan.
@studentski.servisdoo То сте покушали више пута (у АУ и НДХ и задњем рату), па сте сабијени у 18% БиХ, мањем дијелу педерације. Као Палестинци у Гази. Геноцидни створе, територије других народа у БиХ нећете преузети. Нисте то могли ни ратом. Миран разлаз...
nije to zbog jedinstva i povezanosti, nego zbog pripadnosti islamu, vjeri koja je u savršenoj harmoniji sa ljudskom prirodom
Ljudi su,uglavnom nesretni zbog materijalnih stvari. Pravi vjernik to ne smatra bitnim, osim normalne egzistencije. Iz tog razloga su vjernuci-muslimani zadovoljni svojim životima.
Muslimani ko i obicno lazu vise nego pripadnici drugih religija
Za Islam i ljubav ❤ riječi su suvišne! To dvoje u srcu nema svako, nažalost