Komentari (154)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
poštenjačina nema garant
@sporticus hahaha e to je onasj vic kad su se hercegovci prepali kada su culi potres a oni mislili Pretres
Ovo me podsjeti na onaj vic kad lik iz Gruda pita djevojku: Je li mala, znas li ti mene? Ne znam! A kako ces me znat issa ti kad ne izlazim iz mercedesa!
Cuj neobicno Mercedes (polovan uvoz iz Svice) i Grude. Sta je tu neobicno? Krkanska romantika...
On joj kupio mercedes a nju ce jebavati drugi..ha ha ha..
Ima se moze se. Cestitke
Ovo je ''pravi muškarac''.''Nana'' mi je uvijek govorila : Hamo neće žena po svaku cijenu ''macho muškarca'' nego ''potkovan bankovni račun'' ( u to vrijeme, tvrdo naprijed nego tvrdo u zadnjem džepu).
Ovo su „krezavi Bosanci“ kupili od doprinosa iz raznih Kladionica po Bosni! A Krovatici po hercegovini samo stekaju lovu i bahate se!
Pif
Sigurno joj je osvojio srce sa ovim poklonom.
Švicarske pločice mora platiti još carinu i porez a oprostite a oni u Hercegovini se snađu
Baš me zanima zašto brišete komentare gdje se navode kladionice kao mogući izvor prihoda kupca ovog mercedesa. Obrisali ste moj komentar i još jedan koji sam pročitao. Mozda ih je bilo više.
Ima jedno selo kod Gruda,gdje svi imaju samo mercedese
kakav romantičar, ovaj je nešto debelo zasro
Lako je kupiti kad nije lomio leđa
Plačeno sve do registracije!!!
Mora da je debelo ukakio ,
ugroženi konstitutivni kamenjarci :(