Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kojim se papcima pridaje vaznost
Ovo moze smetati samo ovcama koje slijepo prate kojekakva pravila i drustvene norme 🤣🤡
Ljudina! Ovakvi ti samo mogu popraviti dan.
Ovo Mica iz zadruge hahahahhaha covjek se snaso sta fali neka ga nit koga dira nit kome smeta :) :)
Monkey D. Luffy posjetio Balkan.
glupo srpče
Od bizarnog je bolje samo brutalno.
frajer prekuco sve igrice i maskove,cukerberge,bajdene,putine,influensere,putine,mrtve,zive,izazovi,letenja,inovatore,jahte,plahte,mora,jedra,let na mjesec,zaron na titanik,ma sve ..🫡
Wow - šokantno i nevjerovatno čovjek ležao na drvetu nasred rijeke ili čega već. FOTO+VIDEO!
Car !
😂😂😂 Car
Jel ovo lepi mica
Beograd sve vise lici na ruske i indijske gradove, luksuzne zgrade i apartmani sa pogledom iz visine na prljavštinu i sirotinju koja se ipak ne može sakriti.
Koju prljavstinu? Sava donosi sranja iz Hrvatske i Bosne, jel treba neko grančice da čisti? Na kakvu sirotinju misliš? Više sirotinje ima New York i London od cele Srbije. Smešni ste na Klixu kad pokusavate u svakoj priči Srbiju naružiti. Danas tekst hekalije po Sarajevu - koga to u Srbiji interesuje. Kompleksi.
OOoo Kemo, jadan ti sa kompleksima :D
Cini mi se na snimku da ima vanbrodski motor😱
Ja jes Sava plisnjiva u BG u pm..Moja UNA i mnoge rijeke u BiH se mogu komotno piti naspram ovog prizora.Što se tiče tipa,svaka mu čast na ideji
Sava dolazi iz Hrvatske i Bosne, zmaju.
Lik nasao prevoz. Kakvo suncanje nogu, u sorcu kao i mi svi.