Komentari (168)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ok dosta interneta za danas
Ruzan je sebi ha ya
Ovaj je za Naše Stranke, samo člansku mu dati.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Rukja burazeru pod hitno
I to kod Arifa u Kalesiji 😂
Ovo je dokaz da je Islam jedina ispravna religija, zato ce Islam biti dominantna religija u Europi a za koji vijek i u Svijetu.
Dođeš sa posla, ne možeš se ni odmoriti......
Jedino sto je treba, je da ukloni jos jedo oko, onda bi izgledao kao vanzemaljac. Ovako jos uvjek lici samo na idiota
Ma k'o med, ljubi majka
a zena sa mahramom na glavi je trn u oku... ovoga bi zatvorio ili bi ga zaposlijo negdje u Horror kabinentu na vaseru. Samo da ga negledaju mala djeca i da se neplase i da nedodju na ideju ga kopirati... sve sta se nekad brojalo pod nenormalnim danas se prodaje kao normalno...
Ebo ti sve svoje
Definitivno glavna uloga u Star Trek. Jel covjek koga ubio? Nije. Jel covjek prekrsio zakon? Nije. Zivi svoj zivot i ima pravo da radi od sebe sta hoce. A tako i tako ko ce zivjeti vise od 100 godina? Ko? Mozda 3% ljudi. Ako ovaj covjek nekoga plasi ili da mu ovaj covjek smeta to se zove diskriminacija bazirana na izgledu. Diskriminacija bazirana na izgledu i boji koze nikome dobro donjela. Diskriminacija je nepravda.
Ako ti je ovo normalno onda si veca budala od njega
kakva budala udise vazduh..
A SMETA VAM BURKINI I HIDŽAB...ma idete u 3pm!
iblis bi mu pozavidio, ni sam se ne bi ovakvog neceg dosjetio
Hidžab zabranjuju a ovake spodobe,umni bolesnici su im uredu.
Strava i uzas, kako je ovo dozvoljeno bilo gdje...
ništa dok ne izvadi sebi mozak ..
To je već odradio, kao što vidimo...
Mogao je samo nabaciti farbu i skratiti rinuka.
Više ni svojoj materi nije lijep
Gasi racunar, cupaj kablove 🙀👽👹👽