Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zahtjevam da Pionirska dolina nabavi onog majmuna sa crvenim dupetom (babun?) i nazove ga Slobodan.
.....imate milorada......on je veća atrakcija........
treba opet nejac bacati lavovima!
Kako cuko laje kad vidi Srbina ? vlah vlah vlah
cudno kako neko ko je bodybuilder poznaje vjeru
@OtokaBoy3 Šta je tu čudno ?
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Bosnjo u rezervatu
Dje si jomu brate
Trebamo Muji naci krokodilicu Milicu da je oplodi.
80 godina. Ali Mujo svasta izduro. Nestanke svih Jugoslavija. Docekace Mujo i da se Srbija svede u granice beogradskog pasaluka.
Mujo hin samo vreba.
Cuj Mujo xd
Vidis kako su ovi srbi nostalgicni , vidi se da im fali Sultan, onako cisto radi reda da im da koji kolac u bulju, i da mu onako malo dovedu mamice na po jednu noc . To je fora zato ga zovu Mujo podsjeca ih na Sultana.:):):):):):)
Smrdiš na loj Mujo!
Loj loj bravo to sam zaboravio to je koristio Sultan kao mazalicu kad vas je karinđo hahahahahahahahahahaha bravo srbine sjetio si se bravo 5
Srbi su bijednici. Oni nikad ne zaboravljaju na muslimane i mrznu koju nose. Definirani su mrznjom. Da im nije muslimana ne bi znali zasto postoje. I onda kazu zasto ste htjeli nezavisnu drzavu van jugoslavije. Eto ostat cemo u njoj da nas ponizavate do kraja vremena. Ovako barem komad zemlje ima gdje smo svoji na svom.
Potraži pomoć stručnjaka i spusti se na zemlju! Znaš koliko ljude u Srbiji zanima BiH? Čitaj malo komentare pa uporedi.
godinama su nas iskoristavali i ponizavali, a u isto vrijeme se divili nasem humoru na nas racun.... dosadilo muji sto suljo na svaku nesrecu veli moglo je bit i gore. jednoga dana da bi se nasalio s njim veli suljo vratm se kuci kad fata mi bi sumljiva i na kraju sam je ubio i kucu zapalio. veli suljo moglo je bit gore!! kako bolan gore ubio sam vlastitu zenu i kucu zapalio? kaze suljo da si dosao pet min ranije zatekao bi i ubio mene. :)))))
vole srbi da drze muje u zadocenistvu izgleda
cuj mujo.sprdancija pocela znaci vec 36te
cuj Mujo...hebem li vam majku nacisticku...sve to na fin i kulturan nacin spusta....bolje da ste mu dali ime Radovan Jadovan
Čuj preživio bombardovanje devedesetih?! Ispade da je Beograd bombardovan i granatiran haman ko' i Sarajevo!
A đe mu je Suljo?
Jel ulovljen u doboju?