Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Allahu ekber
Ti nisi normalan, da izvineš. Jedan \"vehabija\", kako ih ti zoveš, nikad ne bi pisao ovakve komentare i slično, već je ovo djelo lika kojem \"ultrakonzervativni autor članka\" smeta, stoga te molim da ideš na časove razaznavanja nekih stvari. Uostalom, iako ima svega u tom arapskom svijetu, i iako ih generalno ne podržavam u nekim civilizacijskim okvirima, više ih vjeruju nego u BiH. A to što neki likovi misle da je nazadno i zaostalo NE imati alkohol i prostituciju u svojim zemljama, ostavljam njemu na dušu kuburi, i daj Bože da mu to ne bude prevelik teret koji će ga u Vatru Vječnu strovaliti.
Jesu li utvrdili koji je mrav glavni krivac za ovo ubistva s predomišljajem? Ja bih njega u Hag pa nek mu se pošteno sudi
sta je vehabije, smeta vam članak o Bahreinu??? e pa u tom članku je SVE što piše ISTINA, samo što to vama smeta, vi ništa ne priznajete što nije po vašoj volji mamicu vam vašu bradatu Bahrein jest leglo alkohola. kockarnica i prostuticije a ipak su bolji vjernici i ljudi od vas poganih vehabija
za jok ba: Pozelim da poserem krmka autora gore navedenog clanka !
malokalibarski novinarcicu, sto zatvori komentare, nisi se valjda naso uvrijedjen sto ne mozes lupat sta ti naumpadne
Poželjna destinacija-Bahrein ostrvo grijeha za muslimane Pozelim da popisam ultrakonzervativnog autora gore navedenog clanka !
Sreca pa nije morala mostarska policija nista da ustvrdi, ili bi bilo, ma ko zna koji ga je mrav sve ujedao.