Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stari grad je leglo klosara koji prave hotele i pretvaraju svaku sobu viska u hotel vecina njih izdaje na crno. Oteli nam čaršiju i onda pricamo o nekoj historiji. Sarajevo stari grad je postalo ko diznilend za strance
Kao i svaka turistička jezgra u svakom drugom gradu.
Sta seres za ljude koji rentaju prostor turistima, prosle god u neumu za cijelu god registrovano 6000 nocenja, a ti seres sto raja koju marku u ovaj vakat sa strane cvakne.
Sve je to lijepo... ali Grad ne cine ulice I zgrade.. vec ljudi! Dan drzavnosti, gdje je slika Sarajlija kao za paradu ponosa? Ne vidim, ili mi je izmaklo iz Vida? Tuzla je danas veci grad od Sarajeva!
He he he he pa vecina danasnjih naseljenika Sarajeva koristi GPS od radnog do mjesta naseljenja i kako ce prepoznati o kom dijelu grada je rijec na fotografiji?
Hrasnica,
Trezor BiH Banke,pa nekadasnja Magrosova robna kuca i na praznom prostoru,poslije izgradjeno knjigovodstvo,upis drzavljana itd.
Kad sam ja na Elidzu ..
Naravno prepiznajem jer je kuca mog pradede i cukundede Saliha i Vesilaga Saracevica tu bila i srusena i oduzeta...
Zgrada prije CENTRAL BANKE
Titova ulica
Hajde ne folirajte ja nigdje ne vidim onaj LED display 8 x 8 metara
Nije titova nego Alije Izetbegovica 😂😂
Ček, jel se kaže titova ili titina?
A koja moze bit ako nije Titova
Treba joj vratiti staro ime, Kralja Aleksandra. Svaki lajk neka bude potpis peticije.
I vi dzamije u foci, banjaluci, beogradu, nisu itd..
Treba pričati sa Benjaminom na tu temu, dok je "u šutu", što se donošenja pravednih odluka tuče.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)