Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
to znaci da hoce da je raskomada
@đes pošo ba momak, ne kaze se Estakvrillah nego Estagfirullah
Mislim da Vase misljenje nije irelevantno, vec da Vi prosto ne razumijete sto je napisano ili ne znate citati, jer fino pise \"Rezultati su pokazali veliku razliku u percepciji muškaraca i žena. Kada su posmatrali fotografije žena, učesnici su bili mnogo bolji u prepoznavanju individualnih dijelova tijela, nego fotografija cijelog tijela. Rezultati su bili potpuno suprotni kada su u pitanju fotografije muškaraca.\" Dakle... ?????
Ponijela vas je vasa percepcija i sagledavanje cijele stvari. Istarzivanje je sprovedeno na uzorku od 227 u kojima se kaze da muskarci posmatraju cjelinu a ne dijelove, slozicete se da je to znacajan uzorak u odnosu na ono sto vi tvrdite kao pojedinac. Sa tog aspekta vase misljenje je potpuno irelevantno. Svijet potpuo drugacije izgleda u odnosu kako ga videte vi plavuse :))
Trudite se da budete fini. :) Napredujete. Zasto bih se ja pitala o tome sta nudim, kada me svaki dozivljava u dijelovima, pa se zbog toga i trudim samo oko dijelova, znas... guzovi , sise... itd. To je ono sto se trazi. Plavusa ili ne, svejedno je... Za vas je zena samo guzica i sisa, valjda je o tome i rijec kada se pise kako muskarci zene ne dozivlajvaju kao cjelinu. I sto je najgore ZAISTA samo vam je bitno ima li siseee, i kakvu joj je dupe, kada pricate o zeni. Ostalo nije bitno. Plitki ste i bistri k\'o Miljacka.
@@@@@@@ Ti nemas pojma o zenama. Boli nas briga kakav je motor, samo je vazno kako izgleda, koje je boje i da radi, znaci da je u voznom stanju xD ------------------------------------------------------------------------------ A to sto ce patos da propadne nema veze ?. Plavusa.
@djevojka Sveje to uredu sto ti trazis i to je tvoje pravo, ali jesili se zapitala sta ti imas da ponudis. Ako vec razgovaras o trgovini, primarna stvar je ponuda i potraznja. Prvo prosipas pricu kalsnicne plavuse iz viceva, a kasnije trazis odgovor shovninis,ta, evo jedan. Ti si ustvari zag,or,jela ko ciganska tava i da..la bi dza.be samo da ima neko da te dobro opali, h..ebes novcanike i ostalo.
Ti nemas pojma o zenama. Boli nas briga kakav je motor, samo je vazno kako izgleda, koje je boje i da radi, znaci da je u voznom stanju xD hahahahahhaha A mnogo vise ogovaramo muske guzove, nego jedne druge :)
Sasvim prirodna stvar. Kada posmatras recimo automobil za kupit, posmtras cjellinu. Kod zena bi proslo, uh dobar motor a to sto ce patos da propadne nema veze. Kod zena kada posmatraju druge zene, normalno je da ce posmatrati u djelovima, jer kako drugacije naci nacin da jedne drugu sutra ogovaraju i naravno zavide jedna drugoj. Ah te zene.
Vidim i ja muskarca u dijelovima. Gledam mu djep prvo, je li dobro popunjen. Mogu biti dvije opcije, nema veze koja je, novcanikom ili velikim penisom. Ostali dijelovi dolaze poslije. Kakvo ima dupe, kakva su mu ramena, kakav mu je stomak. A u glavi ako nesto ima, onda se moze pricati i o ozbiljnoj vezi. Jos uvijek nisam imala ozbiljnu vezu. Govori li vam to nesto? Ahhh cekam reakcije razbjesnjelih sovinista.
istjerajte zlo iz zene, UTJERAJTE JOJ DOBRO :P hihihi
To zbog oslobodjenosti i emancipiranosti zapadnjačke žene, normalno da je čovjek gleda u dijelovima i konta - sise sam platio tolko, kolagen žvalje toliko, guzu od balističkog gela toliko itd.
evo jedna stranica na facebooku xD xD http://www.facebook.com/pages/Pola-photoshop-pola-puder-/327497464008298
pa da, dok malo odmjeriš s.ise, pa malo g.uzov.e, pa tek onda glavu...
@MUSKARCINA, To ti znas po svojoj mami, jel?
ŽENE SU OGRANIČENE KO SAKSIJA, SAMO IH TREBA HANDRITI...